Skip to Content

Всеукраїнський олімпійський урок в стінах музичного училища

9 вересня 2017 року у спортивній залі Сєвєродонецького обласного музичного училища ім.С.С.Прокоф’єва відбувся Всеукраїнський олімпійський урок, який на цей раз провели заслужений тренер України з кікбоксингу А.Ю.Сербін, його помічники, чемпіони О.Мірошник, А.Чернов та вихованці школи кунг-фу «Дракон і Тигр». Не дивлячись на юний вік, багато з них вже стали чемпіонами України та навіть світу.

Зустріч спортсменів та музикантів пройшла у дружній та доброзичливій атмосфері. Молоді вихованці з бойовим настроєм та азартом демонстрували свої вміння та досягнення. Між гостями та студентами виникла жвава бесіда. Студенти з цікавістю ставили запитання гостям на різноманітні теми: режим тренування, змагання, нагороди, медалі, харчування, дієта, враження від поїздок та виступів.

Студенти 2 курсу А.Голенач, Є.Ходаковська, А.Подзюбанчук, С.Папушой, І.Манчук привітали гостей виконанням українських народних творів та пісень про спорт.

Слід додати, що захід відбувся завдяки викладачам предметно-циклової комісії загальноосвітніх та соціально-гуманітарних дисциплін: О.В.Булєковій, О.П.Дьякову, В.В. Філончуку, Н.Г.Юрченко.

Олімпійський урок дуже сподобався всім присутнім студентам і викладачам. Сподіваємось, що такі зустрічі стануть частими.

Матеріал підготували
студенти ІІ курсу теоретичного
відділу: К.Приказчикова,
О.Бразалій, К.Люцканова

Джерело: сайт Сєвєродонецького обласного музичного училища імені С.С.Прокоф'єва

titul-v-muz.uch_.jpg