Skip to Content

Артуру Чернову урочисто вручено посвідчення і нагрудний знак Майстра Спорту України

У вівторок, 20 березня 2018 року, на засіданні виконкому Сєвєродонецької міської Ради Артуру Чернову урочисто вручено посвідчення і нагрудний знак Майстра Спорту України.

Почесне звання МСУ присвоєно йому за відповідним наказом Міністерства молоді та спорту України, в зв’язку з виконанням вимог Єдиної спортивної класифікації України з виду спорту «Кікбоксинг WPKA».

Артур Чернов - вихованець Школи гун-фу «Дракон і Тигр» Міського клубу східних бойових та оздоровчих систем, який старанно працює над собою вже більше десяти років.

Він є студентом першого курсу Кафедри здоров’я людини та фізичного виховання Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля.

Артур володіє чотирма золотими медалями різних чемпіонатів Світу з кікбоксингу. Своє перше світове золото він здобув у Салоніках (Греція) у 2012 році. Дві наступні золоті медалі були завойовані їм у 2015 році в Портімау (Португалія). Восени 2017 року, вирішальною перемогою Артура у Мінську (Республіка Білорусь) стала його четверта світова золота медаль.

svidetelstvo_mastera_sporta_ukrainy_po_kikboksingu_wpka_artur_chernov_severodoneck.jpg